Telefonszám:
+36 70 253 3353
Nyitvatartás:
H-P: 08:00-16:30

Professzionális

Az évek során több mint 30 gyártó több 100 termékét próbáltuk ki, így sikerült megtalálnunk minden munkafolyamathoz a leghatékonyabb anyagokat.

Kényelmes

Miközben Ön a munkáját végzi, mi az autója szépségével foglalkozunk. Csak tegye a dolgát és távozzon egy megújúlt, ragyogó autóval.

Megbízható

A szolgáltatásaink terén nagyon fontos a tapasztalat, magas minőségű tartós munkát csak hosszú évek gyakorlata után lehet makulátlanul elvégezni.

CarCare

Első autókozmetikánkat 2014-ben nyitotttuk meg Budapesten az InfoParkban. Célunk a környezettudatos autóápolás volt, ezért magasnyomású gőzzel végezzük a tisztítást, maximum 5 liter vizet használunk fel egy autó lemosásához. Ezzel a technológiával tökéletes tisztaságot (mély-tisztítást) érünk el az autó legeldugottabb részein is.

Új mosónkat Egerben nyitottuk meg. Az itt dolgozók több mint 5 éve dolgoznak autómosóban, így nem csak az autókon végzett mosás professzionális (megfelelő technikával a fényezés kímélése mellett 100%-os tisztaság elérése) hanem a felhasznált anyagok és ezek alkalmazása is. Az évek során több mint 30 gyártó több 100 termékét próbáltuk ki, így sikerült megtalálnunk minden munkafolyamathoz a leghatékonyabb anyagokat. Ezen kívül ugyan ekkora tapasztalattal rendelkezünk polírozás és kárpittisztítás terén is ami garancia arra, hogy magas minőségű tartós munkát végzünk.Ezen autókozmetikai szolgáltatások terén nagyon fontos a tapasztalat, ilyen munkákat csak hosszú évek gyakorlata után lehet makulátlanul elvégezni.

Célunk, hogy az ország minden területén nyissunk egy olyan autókozmetikát ami magas minőséget biztosít megfizethető áron.

Cégnév: Rucio Consulting Kft.
Székhely: 1138. Budapest, Szekszárdi utca 15. I/18.

Kérdése van? Ne habozzon feltenni!